dimarts, 29 de novembre del 2011

Amb so propi repassa la trajectòria de Seawind



Hola amics. Aquesta vegada, 'Amb so propi' gira el cap envers el grup Seawind, el qual va influir amb el seu jazz-funk als finals dels 70's i posteriorment ha marcat generacions de músics amb la seva manera d'introduir els metalls. Us recomeno que els escolteu, de manera que si us ve de gust fer-ho només cal que clickeu aquí. I com sempre, us animo a que si us agrada el programa, us hi suscriviu via iTunes només clickant aquí.

divendres, 25 de novembre del 2011

MUC: Programa #6 (T2)

Calentó, calentó! Ja hem penjat el podcast del Marca't un Canyu d'ahir, dijous 24 de novembre, perquè el gaudiu com cal. Cliqueu aquí per baixar-vos-el.

Ahir al programa vam tenir "Efemèrides" molt antigues, "Aberracions Periodístiques" de Sir Tomas Roncero i Paco Buyo (convertit en Punset), i una vida de desastres esportius a "Les Toies del Futbol", amb Philippe Christanval.

A la tertúlia, vam tenir al Jordi Sant, al Quim Delclòs i a l'Àlex Santaló, que van fer un debat dels més divertits que es recorden a la casa de Radio Ateneu del Clot. Vam parlar de la Lliga i la Champions, del clàssic del 10-D, de quins rivals són els preferits pels hipotètics creuaments de 8ens de final de la Lliga de Campions... i un sorprenent debat que té relació amb la foto que avui il·lustra aquesta entrada al blog.

En fi, si voleu passar una bona estona, escolteu aquest podcast perquè val molt la pena.

dijous, 24 de novembre del 2011

Diòptries 2

Hola!
Ja podeu disfrutar del segon programa de Diòptries amb en Pau Díaz "El Nerdo" fent click aquí

dimecres, 23 de novembre del 2011

'Amb so propi' entrevista a Eva Parey





Hola amics. 'Amb so propi' ha tingut l'oportunitat d'entrevistar la gran fotògrafa Eva Parey, la qual apart de presentar-nos la música en la qual se sent més identificada ens exposa les particularitats i experiències que li ha comportat la seva faceta de fotògrafa de realitats socials complexes. Si us ve de gust sentir el programa només cal clickar aquí, ademés de recordar-vos que podeu suscriure-us al podcast via iTunes clickant aquí. Altrament us convido a que visiteu la web d'Eva Parey on coneixereu moltes realitats desconegudes, només cal que clickeu aquí.

dimarts, 22 de novembre del 2011

'Amb so propi' fa una primera mirada a la música de'n John Patitucci



Hola amics. Aquesta setmana 'Amb so propi' us invita a escoltar el meravellós baixista John Patitucci, amb un primer programa que presenta el període comprès entre els anys 1982-1987. Si us ve de gust escoltar-lo podeu baixar-lo clickant aquí o be us podeu suscriure clickant al podcast via iTunes clickant aquí.

dilluns, 21 de novembre del 2011

Peix a la Planxa 19



Foto: Big Bill Broozny

Ja teniu per a descarregar l'últim programa de Peix a la Planxa, emès el passat dilluns 21 de novembre.

Aquesta vegada trobareu un monogràfic sobre jazz. Aprofitant l'avinentesa que aquests dies s'està celebrant el 43è Festival de Jazz de Barcelona, el degà dels festivals de jazz de l'estat espanyol, ens centrarem en una època decisiva d'aquesta música centenària, dels anys 20 als 40 del segle passat. Quan el swing, dixieland, el jazz de Chicago (tot just abans de l'eclosió del Bebop), eren la referència de la música negre nordamericana. Trobareu peces inoblidables de Louis Armstrong, Billie Holiday, Bessie Smith, Duke Ellington, Big Bill Broozny i Coleman Hawkins, entre d'altres.

També trobareu la lectura d'un fragment de "Rayuela" de Julio Cortázar.

El podeu descarregar clicant aquí.

Salut i fins la setmana vinent.

dijous, 17 de novembre del 2011

Peix a la Planxa 18



Família,

Ja teniu aquí el 18è Programa de Peix a la Planxa, emès, a Ràdio Ateneu del Clot, el passat dilluns 14 de novembre. Amb cançons de AC-DC, Tom Waits, Frank Sinatra i Erma Franklin, entre d'altres.

I amb la lectura d'un fragment de "Leviatan" de Paul Auster.

El podeu descarregar, clicant aquí.

Salut!

dissabte, 12 de novembre del 2011

Canela Fina S02E05

Ja teniu disponible el programa de dijous 10 aquí
El disc de la setmana és The Rip Tide de Beirut


divendres, 11 de novembre del 2011

MUC: Programa #5 (T2)


Ja teniu disponible el podcast del Marca't un Canyu d'ahir, dijous 10 de novembre. Cliqueu aquí per baixar-vos-el.

Podeu no escoltar-lo, però ja us avisem que us perdreu un dels millors programes que hem fet, amb "Efemèrides" de Kaiserslautern, "Aberracions Periodístiques" dels nostres amics de Telemadrid, de Roncero i d'Hermel, de Punto Pelota. També va tornar el Pau Nicolau amb els seus "Tapats", i "La Toia del Futbol" la vam dedicar a un cata-crack d'envergadura, l'enorme Julien Faubert (sobretot pels quilets de més).

En el debat habitual del programa, vam tenir al Marc Miret, l'Anna Duch i l'Àlex Santaló, que van parlar sobre el liderat del Madrid a 3 punts del FC Barcelona, del primer partit de Copa del Rei de la temporada, i de molts altres temes. Si vols saber-ne més, escolta aquest podcast...

dimarts, 8 de novembre del 2011

Diòptries 1

Hola!

Estem d'estrena!
Ahir dilluns s'estrenava el programa Diòptries que podeu sentir fent click aquí
S'emetrà els dilluns de 21:00 a 22:00 cada quinze dies.

Benvinguts Diòptries!

Nous Cafè i Cigarro

Us deixem els links per descarregar els dos últims programes. Al 4rt de la 2a temporada ens va visitar l'actor Eloi Yebra. I vem parlar del mundillo del artisteo i de com guanyar-se la vida com a actor avui en dia. Descarrega'l

I ahir ens va visitar l'Òscar Andreu. El moreno de la Competència, Jokebox, etc. Ens va destarotar l'ordre del programa, però ens va sortir una cosa maquetona i ben arregladeta.Descarrega'l

dilluns, 7 de novembre del 2011

Peix a la Planxa 17


Foto: Sophia Charaï

Benvolguts!

Aquí teniu el programa d'avui, que no s'ha pogut emetre en directe, i que vam enregistrar ahir a Sant Adrià del Besòs. Aquesta vegada trobareu música de Tom Waits. Sophia Charaï, Björk, Bon Iver i The Jam, entre d'altres. També hi haurà la lectura d'un fragment de "Madrid, el advenimiento de la República" de Josep Pla.

El podeu descarregar i escoltar, clicant aquí.

Gràcies i bona setmana!

diumenge, 6 de novembre del 2011

Canela Fina S02E04

Després de dues setmanes sense poder fer programa, hem fet un programa gravat en directe. Un fals directe que li en diuen.
En aquest programa repassem el disc St. Elsewhere de Gnrals Barkley

El podeu sentir aquí

Amb so propi escolta Dave Weckl



Després de un parell de setmanes en les quals diverses incidències m'ha impedit llençar l'Amb so Propi, reprenem la trajectòria visitant un primer període de l'esplèndid bateria Dave Weckl que compren els anys 1981-1986. Si us ve de gust escoltar-lo simplement clickeu aquí, o també us podeu suscriure al podcast via ITunes clickant aquí.

divendres, 4 de novembre del 2011

MUC: Programa #4 (T2)


Després de l'aturada de 15 dies obligada per motius aliens a la direcció de Marca't un Canyu, ahir vam tornar a les ones i ja hem penjat el podcast perquè ho pugueu sentir. Cliqueu aquí per baixar-vos-el.

Després de l'aturada vam tornar a oferir un recital d'Efemerides, Ovacions i la Xiulades, una mica de Toies del futbol, i vam estrenar el Diari de l'Emigrant, amb una carta enviada pel mateix Bojan Krkic en persona, des de Roma.

En la segona hora de programa hi va haver el debat habitual de Marca't un Canyu, analitzant els partits passats de Lliga i de Champions, entre molts altres temes que van alimentar un debat contundent conduit per Oriol Caño i amb els tertulians Quim Delclòs, Pau Nicolau, Gerard Balagué i Marc Miret.

Si voleu saber-ne més, escolteu el podcast...