dimarts, 31 de gener del 2012

Cafè i Cigarro S02E16

El programa en que ens visita la Júlia Cot. Guionista, persona i brillant alumne. Poca cosa més, el Barça segueix en caiguda lliure, l'Amadeu ens parla de les lleis a Twitter i desvetllem en primícia la nova peli dels Monty Python. Res, res...

Ir a descargar

dilluns, 30 de gener del 2012

Avui no hi haurà emissió d'Amb So Propi i de Peix a la Planxa

Avui dilluns, 30 de gener, no hi haurà emissió d'Amb So Propi i de Peix a la Planxa. Els dos programes s'emetran demà dimarts, 31 de gener, amb aquests horaris:

Amb So propi de 18h a 19h
Peix a la Planxa de 19h a 20h

Recordar-vos que després podreu sentir també el nou programa de la casa, La Família Inventada, de 20h a 21h.

Disculpeu les molèsties.

divendres, 27 de gener del 2012

Canela Fina S02E12

Ja teniu disponible el programa d'ahir dijous.
Repassem el disc "Ga Ga Ga Ga Ga" dels Spoon.


Canela Fina S02E12

Amb so propi escolta Bluezeum


En aquest programa, "Amb so propi" ha mostrat el treball que va desenvolupar el grup Bluezeum durant els anys 1996 al 1999. Bluezeum fou un grup amb una base post-funk i hip-hop que desenvolupà el seu treball a la dècada dels 90, i que es diluï ràpidament, tot i que val molt la pena reescoltar-los. Si us voleu suscriure al programa via iTunes, només cal que clickeu aquí. Altrament, també podeu escoltar el podcast o baixar-lo a través del següent reproductor.

Ir a descargar

MUC: Programa #12 (T2)

La tertúlia esportiva de Ràdio Ateneu del Clot va tornar ahir, com cada dijous, per analitzar la tornada dels 1/4 de final de Copa del Rei. Podeu escoltar el podcast amb el reproductor que teniu a continuació (també conté un enllaç de descàrrega per si el voleu baixar):

Ir a descargar

Accidentat 12è programa de la 2a temporada, on la llum va decidir marxat mentre preparàvem el guió i l'equip de so a l'estudi una hora abans. És per aquest motiu que si us baixeu el podcast, noteu que de tant en tant, hi ha petits salts en la veu. Demanen disculpes per aquest motiu aliè a nosaltres.

Parlant pròpiament dels continguts de l'emissió d'ahir, en les "Efemèrides" hem recordat alguns fitxatges del Barça més estrellats que estel·lars, i hem tingut un "Noticiari Surrealista" per sucar-hi pa. Per segona setmana consecutiva, el Pau Nicolau ens ha dut "El Tapat".

En la tertúlia de la segona hora, hem fet un debat sobre el clàssic de tornada dels 1/4 de la Copa del Rei, que va acabar amb empat a 2 i polèmica arbitral. Els tertulians aquest cop van ser uns grans Jordi Sant, Anna Duch i el mateix Pau Nicolau, que van fer un anàlisi de tots els punts calents sobre el partit.

Si voleu escoltar tot el que vam dir al programa, premeu el play o descarregueu el podcast.

dijous, 26 de gener del 2012

Canela Fina S02E10 Nadal i S02E11

Hola!
Amb cert retràs, ja teniu aquí els dos últims programes:

El programa especial de Nadal amb els companys de la Ràdio S02E10 Nadal i el darrer programa dedicat al disc Wait For Me de Moby S02E11

dimarts, 24 de gener del 2012

2n capítol d'Amb so propi dedicat a en John Patitucci


Hola amics. En aquest segon capítol podem seguir la trajectòria del brillant baixista John Patitucci durant el període comprès entre els anys 1988 i 1989. Podeu suscriure-us al programa via iTunes simplement clickant aquí.
També podeu escoltar i/o baixar el programa clickant el següent reproductor.

Ir a descargar

Cafè i Cigarro S02E15

Ens visita Carlo Padial, autor de còmic, escritor i realitzador de vídeos amb Los Pioneros del s.XXI. A més a més us donem opcions a Megaupload i el Juli es casca una gran secció amb una comèdia imprescindible.

Ir a descargar

divendres, 20 de gener del 2012

2n capítol d'Amb so propi dedicat a en Dave Weckl


Hola amics. Ja podeu escoltar el segon capítol dedicat al bateria Dave Weckl. En aquest programa podreu sentir el treball que va desenvoulpar durant els anys 1986 i 1987. Us recordo que podeu suscruire-us al podcast via iTunes a la nova adreça, ja que l'anterior ja no s'actualitza. Només cal que clickeu aquí.

Ir a descargar

MUC: Programa #11 (T2)

La tertúlia esportiva de Ràdio Ateneu del Clot va tornar ahir, com cada dijous, per parlar de la ressaca del clàssic d'anada dels 1/4 de final de Copa del Rei. Podeu escoltar el podcast amb el reproductor que teniu a continuació (també conté un enllaç de descàrrega per si el voleu baixar):

Ir a descargar

En aquest 11è programa de la 2a temporada, hem recordat alguns aniversaris en les "Efemèrides". Hem recuperat la secció "El Tapat" amb el Pau Nicolau, i "Les Toies del Futbol" han passat de llarg de Barcelona i Madrid, per anar a La Corunya i parlar de Renaldo, l'home que mai va arribar a ser el que pretenia: futbolista.

En la tertúlia de la segona hora, hem parlat del clàssic de Copa, de la gran victòria del Barça (una més) al Bernabeu, i malauradament, del comportament indegut de Pepe, el central del Reial Madrid que va agredir a Leo Messi a mig partit (i a mitja plantilla del Barça la resta del partit).

Per saber tot el que vam dir, ja sabeu on és el botó de play, així que esperem que el gaudiu.

dimarts, 17 de gener del 2012

En Juli Gàndara visita l'Amb so propi


L'Amb so propi ha tingut l'oportunitat de xerrar amb en Juli Gàndara, component de la troupe del magnífic programa de ràdio Cafè i Cigarro. Amb ell hem navegat per la seva música, hem parlat de diverses temàtiques i hem pogut conèixer una miqueta més a aquest interessant personatge. Si voleu suscriure-us al programa via iTunes, us recordo que el link ha canviat i ja no podeu rebre el programes per l'antiga suscripció, de manera que podeu clickar aquí. D'altra banda, tabé podeu escoltar-lo i baixar-lo mitjançant el següent reproductor.

Ir a descargar

Cafè i Cigarro s02e14

Ens visita el Jofre Palau, el PRESIDENT de l'Ateneu. A més a més, les seccions habituals. Malbarsalunisme, el twitter de l'Amadeu i el Juli, avui, amb Frasier.

Ir a descargar

dilluns, 16 de gener del 2012

Peix a la Planxa 23


Foto: Frank Zappa

Us penjo el programa del passat dilluns, 9 de gener de 2012. Trobareu cançons de Foo Fighters, David Bowie, Frank Zappa i Nick Cave and The Bad Seeds, entre d'altres. I la lectura d'un fragment de "La vida es un Tango" de Raúl Damonte Botana, "Copi".

El podeu descarregar clicant aquí.

divendres, 13 de gener del 2012

MUC: Programa #10 (T2)

Marca't un Canyu torna a les ones en aquest 2012 amb la primera emissió de l'any. Podeu escoltar-lo amb el reproductor que teniu a continuació (també conté un enllaç de descàrrega per si el voleu baixar i gaudir-lo en un altre moment):
En la primera part del programa, vam fer una repassada a dos aniversaris molt especials per al barcelonisme. També vam estrenar una secció sobre "Notícies Surrealistes" lligades al món del futbol. Les "Aberracions Periodístiques" tampoc descansen en aquest nou any i portem textos força vomitius de la caverna mediàtica. I "Les Toies del Futbol" tornen amb 2 enormes jugadors que van vestir els colors del FCB.

En la tertúlia de la 2a hora, vam analitzar la ressaca del derbi amb un tertulià perico, l'Albert Batlle, i dos habituals blaugranes, el Quim Delclòs i el Gerard Balaguer. Amb tots ells també parlem de la Copa del Rei i la possibilitat d'una nova eliminatòria de clàssics pel gener.

Si vols escoltar tot això i més, apreta el play o descarrega't el podcast.

dimarts, 10 de gener del 2012

Cafè i Cigarro s02e13

Ja tenim aquí el capítol 13 de la 2a temporada. Ens visita la Sandra Moncusí i parlem del mundillo del artisteo en aquest país. També roquem el derbi metropolità, els trolls de twitter i a Woody Allen. Una mica de tot, com sempre.

Ir a descargar

dilluns, 9 de gener del 2012

Amb so Propi emet el 2n Capítol dedicat a en Michael Landau


Ja podeu escoltar el segon capítol dedicat a el guitarrista Michael Landau. En aquest programa podreu escoltar la seva trajectòria en el període comprèn entre el 1990 i el 1995, on col·laborà amb gent com Michael McDonald, David Foster, Celine Dion, Phil Perry, Michael Bolton, Everette Harp, Joe Sample & Soul Committee, Vinnie Colaiuta, Jeff Lorber i Marilyn Scott. Si us ve de gust suscriure-us al meu programa només cal que clickeu aquí ( Nota important pels que ja esteu suscrits, el compte de iTunes ha canviat, haurieu d'estar redirigits, però en el cas de que en pocs dies no veieu el nou programa, si-us-plau, clickeu el link d'aquest post i suscriviu-vos en el nou podacst, disculpes per les molèsties). Si voleu sentir el programa també podeu fer-ho clickant el següent player

Ir a descargar

dimarts, 3 de gener del 2012

Cafè i Cigarro s02e12

Ja podeu escoltar o descarregar l'episodi 12 de la 2a temporada. Ens visita la Tina Milan, i parlem de les xarxes socials des d'el punt de vista d'una antropòloga. A més a més, #malbarsalunisme, i una nova entrega de la secció de cinema. Avui, doblatges del món. I tot això sense el presentador titular, el David, que no va poder fer acte de presència, cosa que va fer que el caos regnés.

Ir a descargar

dilluns, 2 de gener del 2012

Peix amb Canela, Especial 2011


Foto: Antònia Font

Ja us podeu descarregar -clicant aquí- el programa especial, que vam emetre la tarda del 31 de desembre, amb la selecció de les millors cançons del 2011. Era una fusió entre dos programes de la casa, el "Canela Fina" del Joan Santaló i el "Peix a la Planxa". Dues propostes diferents però amb alguns punts en comú. A més a més, trobareu un resum de les notícies més destacades l'any.

Foto: PJ Harvey