divendres, 7 d’octubre del 2011

MUC: Programa #1 (T2)


Bon dit a tothom! ... perdó... Bon dia a tothom!

Ahir va començar la 2a temporada de Marca't un Canyu, a Ràdio Ateneu del Clot! Si voleu descarregar-vos el podcast per sentir el programa, cliqueu aquí.

Pels que no ho sabíeu, us comuniquem que hem canviat d'horari (ara ens podeu escoltar cada setmana de 20.00h a 21.30h!), i també hem canviat una mica el format del programa.

A la primera mitja hora, vam dedicar un espai a l'actualitat i curiositats del món del futbol amb bon humor. L'Oriol Caño i el Marc Miret van conduir les seccions següents:

- Efemèrides: Breu espai dedicat a repassar què va passar fa anys el mateix dia d'emissió del programa.

- L'Ovació i la Xiulada de la setmana: Premiem i esbronquem respectivament, als protagonistes positius i negatius de la setmana.

- Les Aberracions Periodísitiques: Repassem la premsa escrita i els programes de televisió, per trobar les més grans vejenades que es diuen en directe en alguns programes. Ahir, vam tenir espai per sentir perles del Sr. Tomás Roncero, i del Sr. Eduardo Inda.

- Les Toies del Futbol: Expliquem la vida i miracles d'una toia del futbol. En aquest programa, hem parlat del gran (per estatura, no per joc), WINSTON BOGARDE!


La segona hora de programa, va tenir l'habitual tertúlia de Marca't un Canyu, en la que l'Àlex Santaló, el Joan Santaló, l'Anna Duch, el Marc Miret, i l'Oriol Caño, van tenir temps per debatre sobre temes com la patètica sanció del Comitè de Competició a Mourinho per la ditada a l'ull de Tito Vilanova.

Tot això i molt més, ho trobareu al podcast de la setmana de Marca't un Canyu!

1 comentari:

  1. Bravo, bravo y BRAVO!

    Felicitats per les novetats i per la tertúlia!

    Peix

    ResponElimina