divendres, 4 de maig del 2012

MUC: Programa 24 (T2)

En el 24è programa de Marca't un Canyu, estem una mica nostàlgics perquè encarem l’última emissió que fem a la casa que ens ha acollit fins ara, l’Ateneu del Clot, i marxem als estudis de FemRàdio, on ens podreu escoltar en FM (i també en streaming, no patiu). Aquí hem passat molts bons moments i agraïm a l’Ateneu que ens hi hagi deixat començar el somni d’aquest projecte de ràdio que ja fa 1 any i mig que funciona.

Bé, tampoc ens enganyem, que veure al Madrid celebrar una Lliga que volíem per nosaltres, també ens fa estar una mica tristos, i que el Pep marxa, i... ep! Va, que aixecarem els ànims amb un programa divertit!

I per fer-ho avui tindreu una bona mitja hora de seccions, i una hora de tertúlia on analitzem moltes i moltes coses. Així que ànims amunt!

Ir a descargar

En el debat hem xerrat de l’adéu de Pep Guardiola i la benvinguda a Tito Vilanova, del proper derbi contra l’Espanyol, i de com ha acabat aquesta lliga, i ho hem fet amb 3 cracks com el Quim Delclòs, el Pau Nicolau i l’Albert Batlle.

Com sempre, al timó del programa, un servidor, Oriol Caño, i al meu costat, el gran Marc Miret i el "Guti" als controls de so.

Entre els 3 mirarem de subministrar uns kleenex virtuals en forma de podcast entretingut, a tots aquells i aquelles que necessiteu plorar l’adéu de Guardiola i la Lliga del Sr. Mourinho (porqué él ya ha ganado 7, y al Madrid que le den...).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada