divendres, 9 de novembre del 2012

MUC: Programa #08 (T3)


Després de fer “campana” la setmana passada (pel pont de Tots Sants), tornem amb energies renovades per fer-vos passar una bona estona tot parlant de futbol, sistemes, jugadors, pronòstics, històries....bé, procurarem que no us falti de res! 


Però abans com és habitual, farem el nostre viatge en el temps setmanal, avui recordant una de les anècdotes més surrealistes de la història blaugrana. Repartirem una ovació i una xiulada als protagonistes de la setmana, i farem un repàs a les notícies més estrambòtiques dels mitjans de comunicació.

I si això us sembla poc, no us preocupeu perquè a la segona part del programa tindrem la nostra tertúlia habitual on comentarem tot el que ha succeït aquests dies, tant en Lliga, amb els dos equips grans començant a golejar a la resta i a la Champions on vem patir una “inesperada” derrota davant el Celtic i on el Madrid va patir de valent per sumar un puntet.

I a la part final, oblidarem a Barça i Madrid i parlarem de tots aquells altres protagonistes del cap de setmana, en el nostre apartat multiesportiu.

I tot això ho farem ben acompanyats pel Quim Delclòs, el Roger Xuriach i l’Oriol Cortés.

Tot plegat, conduit aquesta vegada per exigències laborals d'algun presentador, pel Marc Miret, l'Oriol Cortés i el Guti als controls de so.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada