divendres, 9 de març del 2012

MUC: Programa #18 (T2)

18è programa de la 2a temporada de Marca't un Canyu, on el protagonista indiscutible del programa ha estat Leo Messi, i ens hem plantejat si ja definitivament és el millor jugador de la història, després de fer un pòquer de gols a la Champions en un sol partit. Podeu escoltar el podcast amb el reproductor que teniu a continuació (també conté un enllaç de descàrrega per si el voleu baixar):

Ir a descargar

A les seccions ens han visitat dos pilotes d’Or a les "Efemèrides" com són Luis Suarez i Messi, i hem rememorat un dia d’aquells de pau interior pels barcelonistes.

També hem tingut "Ovació i Xiulada" als protagonistes d’aquests dies al món del futbol, i hem parlat de la vida del "Pato" Sosa a "Les Toies del Futbol", un home, per dir-li d’alguna manera, que va passar pel Calderón amb males arts i massa aigua oxigenada al cabell.

Al debat d’aquest 8 de març, hem parlat del partit de Lliga al contra l’Sporting que el Barça va guanyar per 3 a 1, i no patiu, que també hem tingut temps per la Champions, i per Messi.

I per parlar de tot això, hem tingut a bons tertulians a l’estudi, el Marc Miret, l’Albert Batlle, el Peix i el Gerard Balagué. Tot pelgat, conduït per l'Oriol Caño.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada