divendres, 16 de març del 2012

MUC: Programa #19 (T2)

En el 19è Marca’t un Canyu de la temporada, hem tingut un record sentit per Eric Abidal, i li hem donat ànims davant la notícia trista del trasplantament de fetge al que s'haurà de sotmetre.

També hem fet les travesses i jocs típics previs a un sorteig de ¼ de la Champions. Que si jo vull aquell equip, que si aquest altre ni en pintura, que si millor la tornada a casa... En fi, amb aquell joc que fem totes i tots els futboleros algunes vegades a l’any i que ens encanta. Podeu escoltar el podcast amb el reproductor que teniu a continuació (també conté un enllaç de descàrrega per si el voleu baixar):

Ir a descargar

I a "Les Efemèrides" hem tingut records molt antics pel Barça, i altres d’eufòria i bogeria. També hem recuperat la secció de "Les Aberracions Periodístiques" ja que els companys de Telemadrid insisteixen en fer el periodisme que fan, i és clar, ens ho posen difícil per no parlar-ne. I a "Les Toies del Futbol" hem parlat, del gendre.

Al debat d’aquest 8 de març hem fet tertúlia sobre partit de Lliga de diumenge passat del FC Barcelona contra el Ràcing i com no, de la Champions i el sorteig de ¼ de final que es fa a Nió.

I per parlar de tot això, ens han visitat a l’estudi l’Anna Duch, el Peix, el Gerard Balagué, i com sempre el Marc Miret. Tot plegat, conduit per l'Oriol Caño.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada