divendres, 19 d’octubre del 2012

MUC: Programa #06 (T3)


Setmana llarguíssima aquesta sense futbol de clubs!

Portem dies que els futboleros i les futboleres no sabem de què parlar, però no patiu, ja es veu la llum al final del túnel i aquesta nova aturada infernal per seleccions, ja queda enrere i ja veiem el proper cap de setmana amb partits del Barça a l’horitzó.

Per part blaugrana, la setmana de seleccions, per un cop no ens deixa l’infermeria més plena del que ja la tenim. Sort!

A Madrid no poden dir el mateix, així que hem preparat un programa entretingut per a tothom, i sense que serveixi de precedent, per distreure als merengues entristits per tanta baixa al seu equip. Escolteu-nos va, que encara que no sigueu del Barça us distraureu una estona amb les nostres Efemèrides, Ovacions i Xiulades, Futboltweets i Les Toies del Futbol.

Ir a descargar

A la tertúlia d’avui, 18 d’octubre, intentarem enfocar tota l’energia en la propera jornada de Lliga en què el Barça visita el camp del Depor, i en la jornada de Champions que ens espera a primers de la setmana vinent. També parlarem una mica de la Copa del Rei.

I tot això ho farem ben acompanyats pel Quim Delclòs i l’Oriol Cortés.

I aquí ens teniu, a l’Oriol Caño i al Marc Miret, que portem tota la setmana fent crucigrames per passar l’estona i les penes. I als controls tècnics i talls variats, hi tenim un dijous més al Guti, el nostre Toni Padilla particular. 

Entre els 3, mirarem de que els atacs dels "tribunerus" que tenim a l'estudi, no ens envaeixin d'un esperit negatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada