divendres, 26 d’octubre del 2012

MUC: Programa #07 (T3)


Hola amics i amigues del Marca’t un Canyu!

Com heu passat la setmana més infartant dels últims anys a Can Barça?
Espero que millor que nosaltres que quasi ens desmaiem amb el 4 a 5 de Riazor, per no parlar de l’1 a 2 in extremis de dimarts contra el Celtic.

Mare meva Tito! Prou! Que només estem a finals d’octubre i estem taquicàrdics tots plegats!

Va Tito, farem una cosa: Per calmar al personal, farem una teràpia made in Marca’t un Canyu:

- De primer, unes Efemèrides per portar-nos records d’altres èpoques futboleres, que sempre crea un sentiment de nostàlgia bonic i entranyable.
- De segon, Ovacions i Xiulades als protagonistes de la setmana.
- En tercer lloc, una mica del Noticiari Surrealista que de tant en tant traiem a la llum, perquè de vegades en l’esport, més val riure que plorar.
- I per acabar, una ració de Toies del Futbol, on avui rememorarem a un gran dels fiascos al futbol europeu: Romerito. Un ídol del programa de cap a peus!

I si amb això la culerada ja entra en èxtasi, els hi sacsejarem amb la tertúlia d’avui, 25 d’octubre, on analitzarem aquesta setmana de molts gols a favor, però massa gols en contra, on també hem viscut coses esperançadores amb Alba i Bartra, i decepcions que també tenen noms i cognoms... Intentarem encabir-ho tot, Lliga, Champions i si cau alguna coseta més, millor!

I tot això ho farem ben acompanyats pel Quim Delclòs i l’Oriol Cortés.

Al capdavant de la nau Canyera, com sempre hi ha l’Oriol Caño, que no seria ningú en aquest programa sense en Marc Miret. I no cal dir que cap dels 2 no seríem ningú sense el Guti als controls tècnics.

Esperem que us agradi el programa d'aquest dijous 25 d'octubre de 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada